Event

Företagsevent

Boka in en tid i studion, ta med kollegorna och sjung häcken av er innan ni travar vidare till en restaurang och fortsätter kvällens trevligheter. Meddela gärna i förväg vilka låtar ni skulle vilja sjunga in så att vi smidigare kan hjälpa er med bakgrunder så att så mycket tid som möjligt kan ägnas åt sånginspelningen. Vi mixar och skickar inspelningen till er som mp3 och/eller på en skiva för att vara ett givet inslag i nästkommande after work.


Kontakta oss för bokning och prisförslag!Möhippor & Svensexor

En självklar anhalt under dagen på vilken möhippa eller svensexa som helst borde vara ett besök i en musikstudio där den lycklige (eller hela gänget) spelar in sin ljuva stämma på en bakgrund som vi ordnar. Vi mixar och skickar låten till er som mp3 och/eller på en skiva så att ni kan njuta av skönsången i all framtid.


Kostnad 1.000kr per timme inklusive mixning. Då får ni låten skickad till er en stund efter inspelningen så att ni kan avnjuta den under resten av dagen och kvällen. (Det brukar räcka gott med en timme eftersom dagens schema brukar vara fullspäckat.)

Kontakta oss
för bokningFödelsedagar

Ge bort en studioinspelning i present till nära och kära som älskar att sjunga men som inte har haft möjlighet att spela in någon gång och vill känna på hur det känns.


Kostnad 1.000kr per timme inklusive mixning.
(Oftast räcker en timme gott och väl när det finns färdiga låtbakgrunder.)

Kontakta oss för bokning